Info

Obsah blogu "Genealogie Hradil" k 26. 05. 2019 najdete zde klikni na text pod:

Jak vyhledávat pomocí obsahu, platí pro všechny záložky
Na anonymní dotazy nebude reagováno, budou posílány do spamu.
Nepomáhám s přečtením starých textů, na FB je dost skupin, kde si lidé pomáhají se čtením.

neděle 9. května 2021

Diskusní skupina na FB "Reemigranti – Rumunští Slováci v českém a moravském pohraničí"

 Hledáte informace nebo se jen o tuto naši část historie zajímáte? Můžete se přidat do této diskusní skupiny a zapojit se.


Tuto skupinu najdete na této adrese >>>


Skupina tam má o sově napsáno toto:

Cituji:

"Skupina slouží ke sdílení starých fotografií a dalších informací k tématu rumunských Slováků v poválečném Československu, jakož i k historii jejich předchozího života v Rumunsku. Podělte se o své rodinné poklady.

Pro ucelenější výklad můžete navštívit stránky http://reemigranti.ocelak.cz

Chcete-li si být jisti, že budete do skupiny přijati, přidejte se sami a zodpovězte vstupní otázky. Osoby přidané bez jejich vědomí jiným člověkem, zvláště pak hromadně přidané příbuzenstvo, obyčejně odmítáme – stojíme především o aktivní zájemce o rodinnou historii. Skupina také nemá být komunikační platformou pro současné záležitosti Slováků v Rumunsku – zde odkazujeme např. na skupiny "Slováci v Rumunsku", "ČERPOTOK - Slovenská rodná dedina" a další.

V zájmu ochrany osobních údajů, nevkládejte prosím do skupiny citlivé osobní údaje žijících osob – data narození, adresy, zdravotní informace atd.

Kvůli přehlednosti prosím dodržujte následující: pokud sdílíte několik fotografií v krátkém čase, nevkládejte každou jako samostatný příspěvek, ale přiložte všechny k jednomu příspěvku.

Na téma rodinných receptů (zakrúcaná kapusta atd.) tu máme už celou řadu příspěvků - zkuste hledat v minulosti skupiny, než založíte další :-) Viz ikona lupy. Tu lze použít i pro vyhledávání podle příjmení, míst atd."

Žádné komentáře:

Okomentovat