Info

Obsah blogu "Genealogie Hradil" k 26. 05. 2019 najdete zde klikni na text pod:

Jak vyhledávat pomocí obsahu, platí pro všechny záložky
Na anonymní dotazy nebude reagováno, budou posílány do spamu.
Nepomáhám s přečtením starých textů, na FB je dost skupin, kde si lidé pomáhají se čtením.

úterý 16. srpna 2022

Hledáte příbuzné, Swartz Creek nekrology

 Při hledání informací o příbuzných z Swartz Creeku v USA jsem našel jejich web "Swartz Creek area historical society" a tam mimo jiné i tyto informace. Možná se tyto informace budou hodit i někomu jinému. Když například projdete index pro nekrology tak tam najdete svého příbuzného. Třeba najdu i další takové seznamy v obcích, kde žila komunita Moraváků, Slováků a Čechů, pak je taky na této části mého blogu zveřejním. Pokud má někdo nějaký taková odkaz a dá ho k dispozici tak jej tady také zveřejním.

Swartz Creek nekrology

An verze

Swartz Creek area historical society

11353 Cook Rd. Gaines, MI 48436 - Nov/Dec 2021

Dear Friends: The Swartz Creek Area Historical Society is pleased to be able to provide this list of area obituaries to the public. The obituaries are now housed at the SCAHS archives room at The Cage. A card file format is used; care has been taken to make this collection user-friendly and we hope users will use care as they can make copies for their own personal family records. For your convenience, this index is also available on our website: swartzcreekhistory.com. The obituaries are mostly from the 2000’s, but some date farther back. SCAHS trustee, Christine Campbell continues to clip current obituaries will be added periodically. If you have family obituaries that are not on this list, please mail them to: Len Thomas 4267 Springbrook Drive Swartz Creek, MI 810-444-0880. The obituaries have been housed at our archives, but have never been made public until now.

A word or two about these obituaries. Some of them are very complete; others have missing dates, names and/or burials. If we know of corrections/additions, we include them. On occasion, birth/death dates are not the same as the online Michigan Death Certificates. Since our last newsletter, we have added another 68 obituaries.

The attached Obituary Index contains names through December, 2021, with lots of holes prior to that date; please help us add earlier obituaries to this index. We have recently received numerous online obituaries provided to us by members. Our obituaries now include 5,904 names. We are hopeful this will be another good community resource at your fingertips.

Len Thomas

“It is the mission of the Swartz Creek Area Historical Society to keep alive the chronicle of our community’s yesterdays, todays, and tomorrows in the hearts and minds of those around us.”

 SWARTZ CREEK AREA OBITUARY INDEX

Swartz Creek Area Historical Society

  

Cz verze

 

HISTORICKÁ SPOLEČNOST OBLASTI SWARTZ CREEK

11353 Cook Rd. Gaines, MI 48436 - listopad/prosinec 2021

Vážení přátelé: Historická společnost oblasti Swartz Creek je potěšena, že může poskytnout tento seznam oblasti nekrologů pro veřejnost. Nekrology jsou nyní umístěny v archivní místnosti SCAHS v The Cage. A card Soubory jsou ve formátu kartotéky; dbáme na to, aby byla tato sbírka uživatelsky přívětivá, a doufáme, že uživatelé budou používat péči, neboť si mohou pořídit kopie pro své osobní rodinné záznamy. Pro vaše pohodlí je tento rejstřík k dispozici také na našich webových stránkách: swartzcreekhistory.com. Nekrology jsou většinou z roku 2000, ale některé však pocházejí z doby starší. Správkyně SCAHS, Christine Campbellová, pokračuje v připínání aktuálních nekrologů. pravidelně přidávat. Pokud máte rodinné nekrology, které nejsou na tomto seznamu, pošlete je prosím na adresu: Tomáše: Len Thomas 4267 Springbrook Drive Swartz Creek, MI 810-444-0880. Nekrology byly umístěny na našem webu. archivu, ale až dosud nebyly nikdy zveřejněny.

Několik slov o těchto nekrolozích. Některé z nich jsou velmi kompletní, u jiných chybí data, jména a/nebo pohřby. Pokud víme o opravách/doplnění, uvádíme je. Příležitostně se objevují narození/úmrtí se data úmrtí neshodují s daty v michiganských úmrtních listech online. Od posledního vydání našeho zpravodaje jsme přidáno dalších 68 nekrologů.

Přiložený index nekrologů obsahuje jména do prosince 2021, přičemž před tímto datem je v něm spousta děr; pomozte nám prosím přidat do tohoto indexu dřívější nekrology. V poslední době jsme obdrželi mnoho nekrologů online, které nám poskytli členové. Naše nekrology nyní obsahují 5 904 jmen. Doufáme, že to bude další dobrý komunitní zdroj, který budete mít po ruce.

Len Thomas

"Posláním Historické společnosti oblasti Swartz Creek je udržovat v srdcích a myslích lidí kolem nás kroniku včerejška, dneška a zítřka naší komunity."

REJSTŘÍK NEKROLOGŮ OBLASTI SWARTZ CREEK

Historická společnost oblasti Swartz Creek

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 Tady je ten seznam: 

http://www.swartzcreekhistory.com/Obituaries/Swartz_Creek_Obituary_Index.pdf


Jinak stránky této "Historické společnost oblasti Swartz Creek" jsou na této adrese >>>

 


Žádné komentáře:

Okomentovat